ELG Gin giver hovedpræmien

ELG GIN

Det danske destilleri, der gang på gang høster medaljer i internationale smagstest, har valgt at være med som hovedsponsor på præmien til vinderne af Danmarks Bedste Business Case.

ELG bliver produceret på det nordsjællandske Stone Grange destilleri, hvor master destiller Henrik Elsner siden 2009 har produceret gin. I de senere år er der også kommet andre prisvindende drikke til, bl.a. vodka, absint, brandy og marc.

Du kan læse mere om ELG Spirits her på siden.

Adam Fribo bliver årets konferencier

Adam Fribo

Digitechs redaktør, Adam Fribo, har takket ja til at være dette års konferencier på Danmarks Bedste Business Case. Adam vil sørge for, at vi får sikret den røde tråd gennem de mange spændende indlæg.

De senere år har Adam Fribo siddet i spidsen for Ingeniøren.dks site med specialviden om digitale løsninger; Digitech.

Ingeniørens PRO-medie DigiTech er målrettet professionelle, der arbejder med offentlige it- og digitaliseringsprojekter. Både på kunde- og leverandørsiden. Vi har valgt Adam, da han via sit arbejde har opbygget en unik viden indenfor muligheder, udfordringer og løsninger i it-understøttelsen af det offentlige, og ved, hvad der og skal leveres af konkrete erfaringer og gode råd om alt fra udbudsstrategi til leverandørsamarbejde.

Vi ser frem til det gode samarbejde og er sikker på, at Adam vil guide os godt gennem dagen den 13. november.

De første jurymedlemmer på plads

De første to jurymedlemmer har allerede sagt “ja tak” til at være sidde i juryen, når Danmarks Bedste Business Case skal udpeges. 

De to første medlemmer af juryen er: 

– Gustaf Löfberg, Netcompany
Lars Mathiesen, Statens It-råd

Vi er dybt taknemmelige for, at der allerede fra første færd er så stor opbakning til ideen om at sætte fokus på de bedste i klassen – til glæde og gavn for alle, så vi kan lære af dem.