Adam Fribo bliver årets konferencier

Adam Fribo

Digitechs redaktør, Adam Fribo, har takket ja til at være dette års konferencier på Danmarks Bedste Business Case. Adam vil sørge for, at vi får sikret den røde tråd gennem de mange spændende indlæg.

De senere år har Adam Fribo siddet i spidsen for Ingeniøren.dks site med specialviden om digitale løsninger; Digitech.

Ingeniørens PRO-medie DigiTech er målrettet professionelle, der arbejder med offentlige it- og digitaliseringsprojekter. Både på kunde- og leverandørsiden. Vi har valgt Adam, da han via sit arbejde har opbygget en unik viden indenfor muligheder, udfordringer og løsninger i it-understøttelsen af det offentlige, og ved, hvad der og skal leveres af konkrete erfaringer og gode råd om alt fra udbudsstrategi til leverandørsamarbejde.

Vi ser frem til det gode samarbejde og er sikker på, at Adam vil guide os godt gennem dagen den 13. november.

De første jurymedlemmer på plads

De første to jurymedlemmer har allerede sagt “ja tak” til at være sidde i juryen, når Danmarks Bedste Business Case skal udpeges. 

De to første medlemmer af juryen er: 

– Gustaf Löfberg, Netcompany
Lars Mathiesen, Statens It-råd

Vi er dybt taknemmelige for, at der allerede fra første færd er så stor opbakning til ideen om at sætte fokus på de bedste i klassen – til glæde og gavn for alle, så vi kan lære af dem. 

Årets Business Case Undersøgelse

Årets Business Case undersøgelse er skudt i gang. Før 8. år i træk sætter konsulentvirksomheden 1Stroke ApS fokus på danske virksomheders og organisationers brug af business cases og gevinstrealisering. 

Vi opfordrer alle til at deltage i undersøgelsen, så resultaterne bliver valide og brugbare – sammen bliver vi bedre.