Årets Business Case Undersøgelse

Årets Business Case undersøgelse er skudt i gang. Før 8. år i træk sætter konsulentvirksomheden 1Stroke ApS fokus på danske virksomheders og organisationers brug af business cases og gevinstrealisering. 

Vi opfordrer alle til at deltage i undersøgelsen, så resultaterne bliver valide og brugbare – sammen bliver vi bedre. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Flere indlæg

VANDVENDER vender vandet

Skybrudsventilen fra VandVender er en del af den bredere systemløsning, kaldet Lokal Afledning af Peaks (LAP). Idéen bag dette system er at nedsive eller tilbageholde skybrud på overfladen, så kloakken sikres jævnt flow – også under skybrud.

Læs mere »

MATER – Design er med i opløbet

Mater er kendt som boligmagasinernes kæledække, som har genoptaget god design eller designet deres egne møbler på egen arkitektstue. Bl.a. er deres møbler kendt fra bl.a. Lagkagehuset og Louisianna. Helt igennem lækkert.

Læs mere »