ELG Gin giver hovedpræmien

Det danske destilleri, der gang på gang høster medaljer i internationale smagstest, har valgt at være med som hovedsponsor på præmien til vinderne af Danmarks Bedste Business Case.

ELG bliver produceret på det nordsjællandske Stone Grange destilleri, hvor master destiller Henrik Elsner siden 2009 har produceret gin. I de senere år er der også kommet andre prisvindende drikke til, bl.a. vodka, absint, brandy og marc.

Du kan læse mere om ELG Spirits her på siden.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Flere indlæg

VANDVENDER vender vandet

Skybrudsventilen fra VandVender er en del af den bredere systemløsning, kaldet Lokal Afledning af Peaks (LAP). Idéen bag dette system er at nedsive eller tilbageholde skybrud på overfladen, så kloakken sikres jævnt flow – også under skybrud.

Læs mere »

MATER – Design er med i opløbet

Mater er kendt som boligmagasinernes kæledække, som har genoptaget god design eller designet deres egne møbler på egen arkitektstue. Bl.a. er deres møbler kendt fra bl.a. Lagkagehuset og Louisianna. Helt igennem lækkert.

Læs mere »