Susanne Møllegaard sætter fokus på de projekter, der lykkes

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Susanne Møllegaard er CEO og medejer af Process Factory, som bistår forsikringsselskaberne med at digitalisere og automatisere forsikringsprocesser.

Derudover kender du hende som på blogger på Børsen.dk , hvor hun bl.a. deler ud af sine 20+ års erfaring som leder og direktør i forsikringsbranchen, senest Topdanmark, hvor hun sad med ansvaret for at drive og udvikle serviceorganisationer med 200+ medarbejdere.

Hendes karriere tager udgangspunkt i uddannelsen som økonom – og fokus har derfor altid været på at sikre den gode og aktive business case.

Som Susanne udtaler, så er “en god og aktiv business case grundlaget for et godt projektforløb. Den viser projektdeltagerne, hvad det er vigtigt at opnå og kan også danne grundlag for den nødvendige prioritering undervejs i projektet. Desværre er der ganske mange projekter, som ikke forholder sig til business casen på denne måde. Derved bliver business casen reduceret til en teknisk øvelse uden sammenhæng til slutresultatet.”

Og hun ser frem til at være en del af juryen for Danmarks Bedste Business Case og håber op, at der forhåbentligt er mange spændende projekter, som bliver nomineret.

“Det er lærerigt at sætte fokus på de projekter, der rent faktisk lykkedes godt,” afslutter Susanne Møllegaard

Flere indlæg

Hvordan forløser vi PMOens rolle?

I den ideelle verden bør man sikre, at projektporteføljen indeholder de projekter, som giver de største gevinster for virksomheden, men i praksis er virkeligheden en anden.

ELG GIN

ELG Gin giver hovedpræmien

Det danske destilleri, der gang på gang høster medaljer i internationale smagstest, har valgt at være med som hovedsponsor på præmien til

Adam Fribo

Adam Fribo bliver årets konferencier

Digitechs redaktør, Adam Fribo, har takket ja til at være dette års konferencier på Danmarks Bedste Business Case. Adam vil sørge for,