Mød vores jury

Vi har samlet et ekspertpanel til at kåre Danmarks Bedste Business Case. Nedenstående fem har takket ja til at sætte fokus på de gode business cases og være med til at sikre, at det kun er de bedste, der vinder.

Gustaf Löfberg, der til dagligt sidder som country managing partner hos Netcompany og har haft stor indflydelse på den rivende udvikling, som Netcompany har været igennem de senere år. 

Susanne Møllegaard, der er CEO og medejer af Process Factory, der er en virksomhed, som bistår forsikringsselskaberne med at digitalisere og automatisere deres forsikringsprocesser. Derudover er hun blogger på Børsen.dk, hvor hun trækker på sine +20 års erfaring om leder og direktør i forsikringsbranchen. 

Lars Mathiesen, der er seniorkonsulent og sidder i Statens IT-råd. Han trækker på sine +25 års erfaring med forretningsansvar og ansvar for strategi-, forretnings- og IT-udvikling. Hans kendskab går dybt, når snakken falder på emner som bank, pension, forsikring, realkredit, betalingsinfrastruktur og IT.

Catrine Boel sidder til dagligt som fagdirektør i Udviklings- og forenklingsstyrelsen under SKAT, hvor hun sidder med hovedansvaret for at sikre drift og vedligehold af eksisterende it-systemer og –platforme i Skatteministeriets koncern.

Martin J. Ernst er mangeårig ekspert inden for udarbejdelse af business cases og gevinstrealisering. Martin er tidl. ekstern lektor på ITU, hvor han har været kursusansvarlig for kurset “Business Cases”. Martin er stifter og CEO af konsulenthuset, 1stroke ApS, og er samtidig initiativtager til ´Danmarks Bedste Business Case´ og aktiv blogger på Version2.dk

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Flere indlæg

Første case er godkendt

Den første case er blevet godkendt og er klar til at blive fremlagt for juryen. DSB har indstillet business casen omkring implementeringen af

Hvordan forløser vi PMOens rolle?

I den ideelle verden bør man sikre, at projektporteføljen indeholder de projekter, som giver de største gevinster for virksomheden, men i praksis er virkeligheden en anden.