ARKIV

VANDVENDER vender vandet

Skybrudsventilen fra VandVender er en del af den bredere systemløsning, kaldet Lokal Afledning af Peaks (LAP). Idéen bag dette system er at nedsive eller tilbageholde skybrud på overfladen, så kloakken sikres jævnt flow – også under skybrud.

Læs mere »

MATER – Design er med i opløbet

Mater er kendt som boligmagasinernes kæledække, som har genoptaget god design eller designet deres egne møbler på egen arkitektstue. Bl.a. er deres møbler kendt fra bl.a. Lagkagehuset og Louisianna. Helt igennem lækkert.

Læs mere »

KOMPIS – Mindre stress, mere trivsel

Stress og trivsel er mere end nogensinde før i fokus. I et samfund med høj intensitet, et stigende arbejdspres og mængder af information, som det arbejdende menneske skal forholde sig til, samt udfordringer med at skabe en work-life balance, der giver den nødvendige restitution for krop og hjerne, er mental og fysisk helbred på dagsordenen.

Læs mere »

Nordsense er med i opløbet

Nordsense har udviklet en komplet end-to-end affaldsløsning. De optimerer ruteplanlægningen ved at monitorere de enkelte skraldespandes opfyldningsgrad, der sammen med avancerede dataanalyser kan etablere specifikke, optimerede ruter i stedet for den faste rute.

Læs mere »

Tak til vores sponsorer.