Når en rottweiler præsenterer verdens bedste business cases

Stephen Jenner er kendt som managementsverdenens rottweiler. Hans mangeårige karriere indenfor det offentlige sektor i England har bragt ham i spidsen for en lang række gigantiske IT- og forandringsprojekter.

Tilbage i 2006 til 2008 stod han i spidsen for det største it-understøttede forandringsprojekt i Europa. Værdien af projektet var på 2 mia. pund. Her stod Stephen Jenner i spidsen for designe, gennemføre og implementere projektet. Her brugte han og optimerede sin metoden indenfor Portfolio & Benefit Management – standarder, der sidenhen er blevet internationalt anerkendt i (i rapporter til OECD og Europa-Kommissionen og i en casestudie udgivet af Gartner) og som vandt prisen for Civil Management Financial Management i 2007.

Herefter valgte han at arbejde videre med udviklingen af projektportefølje- og ressourcestyring for Kabinetkontoret under den britiske regering..

Og af den britiske regerings CIO fik han tilnavnet ”rottweiler of benefit management”.

Stephen Jenner er meget direkte i sit i sprog og er kendt for at gå direkte efter achilleshælen i business cases.

“Hvis du går på jagt efter gevinsterne, efter projektet er besluttet, er det en ommer” er Stephen Jenner citeret for at sige på sine mange foredrag rundt om i verden.

På konferencen den 13. november vil Stephen Jenner føre deltagerne igennem nogle af verden bedste business cases – til inspiration og forhåbentlig efterlevelse, så vi i fremtiden kan blive endnu bedre til at høste gevinsterne.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Flere indlæg

VANDVENDER vender vandet

Skybrudsventilen fra VandVender er en del af den bredere systemløsning, kaldet Lokal Afledning af Peaks (LAP). Idéen bag dette system er at nedsive eller tilbageholde skybrud på overfladen, så kloakken sikres jævnt flow – også under skybrud.

Læs mere »

MATER – Design er med i opløbet

Mater er kendt som boligmagasinernes kæledække, som har genoptaget god design eller designet deres egne møbler på egen arkitektstue. Bl.a. er deres møbler kendt fra bl.a. Lagkagehuset og Louisianna. Helt igennem lækkert.

Læs mere »