Susanne Møllegaard sætter fokus på de projekter, der lykkes

Susanne Møllegaard er CEO og medejer af Process Factory, som bistår forsikringsselskaberne med at digitalisere og automatisere forsikringsprocesser.

Derudover kender du hende som på blogger på Børsen.dk , hvor hun bl.a. deler ud af sine 20+ års erfaring som leder og direktør i forsikringsbranchen, senest Topdanmark, hvor hun sad med ansvaret for at drive og udvikle serviceorganisationer med 200+ medarbejdere.

Hendes karriere tager udgangspunkt i uddannelsen som økonom – og fokus har derfor altid været på at sikre den gode og aktive business case.

Som Susanne udtaler, så er “en god og aktiv business case grundlaget for et godt projektforløb. Den viser projektdeltagerne, hvad det er vigtigt at opnå og kan også danne grundlag for den nødvendige prioritering undervejs i projektet. Desværre er der ganske mange projekter, som ikke forholder sig til business casen på denne måde. Derved bliver business casen reduceret til en teknisk øvelse uden sammenhæng til slutresultatet.”

Og hun ser frem til at være en del af juryen for Danmarks Bedste Business Case og håber op, at der forhåbentligt er mange spændende projekter, som bliver nomineret.

“Det er lærerigt at sætte fokus på de projekter, der rent faktisk lykkedes godt,” afslutter Susanne Møllegaard

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Flere indlæg

VANDVENDER vender vandet

Skybrudsventilen fra VandVender er en del af den bredere systemløsning, kaldet Lokal Afledning af Peaks (LAP). Idéen bag dette system er at nedsive eller tilbageholde skybrud på overfladen, så kloakken sikres jævnt flow – også under skybrud.

Læs mere »

MATER – Design er med i opløbet

Mater er kendt som boligmagasinernes kæledække, som har genoptaget god design eller designet deres egne møbler på egen arkitektstue. Bl.a. er deres møbler kendt fra bl.a. Lagkagehuset og Louisianna. Helt igennem lækkert.

Læs mere »