Juryen

Juryen

Vil du vide lidt mere om juryen? Så læs med her, hvor vi kort har præsenteret hvert jury-medlem. 

MN web

Mikael Langseth Nilsson

Mikael Langseth Nilsson, Direktør og Stifter af November First A/S, har gennem de seneste 15 år været involveret i en række startups og virksomheder indenfor Tele, IT, e-commerce og senest Fintech. Med en baggrund som økonom i TDC, har Mikael i det meste af sin karriere beskæftiget sig med vurdering og evaluering af business cases både som Green Field, regulær forretningsudvikling, scale-up og M&A. Mikael vandt EY’s entrepreneur of the year 2017 i Start-up kategorien.

JanickW2019

Janick Wrona

Janick har de sidste 10 år været leder af PMO'er og projektledelsesafdelinger, hvor en væsentlig del af jobbet har bestået i at arbejde med business cases og gevinstrealisering. Janick er vurderingsperson i Statens IT-råd, hvor statens IT-projekter på over 10 mio. kr. risikovurderes. Janick er desuden ekstern lektor på DTU, hvor han underviser i IT-projektledelse.

Gustaf Löfberg

Gustaf Löfberg

Gustaf har været med på Netcompanys 20-årige vækstrejse fra startup til børsselskab. Gustaf deltager udover rollen som landechef stadig hands-on på mange af Netcompanys projekter fra de indledende diskussioner om vision og business case til projekteksekvering, samt hvordan man sikre gevinstrealiseringen ved organisatorisk implementering og videreudvikling. I juryen bidrager Gustaf med sin erfaring i vurderingen af, hvilke tiltag der gør en strategisk forskel i organisationer og samfund.

IMG_0518

Martin J. Ernst

Martin J. Ernst er Senior Partner og Head of EPICO Management Consultants og har siden 1998 arbejdet intensivt med implementeringen af forretningskritiske initiativer. Dertil er Martin J. Ernst ekspert i udarbejdelse af business cases primært med fokus på realisering af gevinsterne og bidrager også til viden indenfor feltet, som forfatter til bøgerne ”Mastering the Business Case” og ”Business case 361”. 

Susanne Møllegaard Process Factory

Susanne Møllegaard

Susanne Møllegaard er adm. dir. og indehaver af IT-konsulentfirmaet, Process Factory. Med sig i bagagen har Susanne 20+ års erfaring som leder og direktør i forsikringsbranchen. Her har Susanne haft ansvaret for at drive og udvikle serviceorganisationer med 200+ medarbejdere. Det har givet hende en stærk forretningsforståelse og bred erfaring med eksekvering af udviklingsprojekter i forhold til kundetilbud, organisering og digitaliseringsopgaver.

HBJ web 2020

Holger Brøns Jensen

Holger Brøns Jensen har igennem mere end 20 år haft ansvaret for store IT-installationer og implementeringer. Det har både været i rollen som CIO og IT-direktør i en virksomhed, de seneste 10 år som direktør på leverandørsiden i forskellige store IT-virksomheder. Holger har i disse roller både været med til at foretage store investeringer, men også været med til at holde disse investeringer op imod de business cases, der ligger bag. Det har blandt andet medført store organisatoriske forandringer, kvalitetsløft af kundeservice og leverancer, som disse virksomheder i den grad stadig høster frugterne af i dag.