Nordsense er med i opløbet

Lidt om Nordsense:

Nordsense er et dansk udviklingshus, som udvikler og leverer IoT løsninger, som kan optimere tømning af beholdere, f.eks. skraldespande.

Nordsense har udviklet en komplet end-to-end affaldsløsning. De optimerer ruteplanlægningen ved at monitorere de enkelte skraldespandes opfyldningsgrad, der sammen med avancerede dataanalyser kan etablere specifikke, optimerede ruter i stedet for den faste rute. 

Nordsense tilbyder en unik, let at bruge, effektivt, omkostningslet og skalerbar løsning til byer, skraldefirmaer etc. Dermed sikrer Nordsense en positiv miljøpåvirkning ved at reducere antal kørte kilometer (og reduktion af bilflåden generelt) samt antallet af overfyldte og sundhedsskadelige skraldespande i bybilledet. 

Baggrund:

Der er flere tendenser, som Nordsense understøtter i denne business case

  • Overfyldte skraldespande er ikke godt for en bys image. 
  • Antallet af folk til at passe andre bliver mindre og mindre.
  • Vi har alle fokus på miljøet. Dvs. vi vil køre ting med et mindre CO2 aftryk.
  • Overblik over, hvor byerne genererer mest skrald og dermed mulighed for at sætte aktivt ind med f.eks. flere skraldespande, oplysning m.m.

Mulighederne er mange med den nye teknologi, men holder den hele vejen hjem til at blive kåret som Danmarks bedste business case?

Husk at tilmelde dig årets konference om business case og gevinstrealisering, der løber af stablen den 13. november hos Ingeniørforeningen i Danmark.

Vi glæder os til at se dig til en spændende og lærerig dag.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Flere indlæg

VANDVENDER vender vandet

Skybrudsventilen fra VandVender er en del af den bredere systemløsning, kaldet Lokal Afledning af Peaks (LAP). Idéen bag dette system er at nedsive eller tilbageholde skybrud på overfladen, så kloakken sikres jævnt flow – også under skybrud.

Læs mere »