Bomae – kundens business case

Bomae er en af dette års gode cases, som er med i kampen om at vinde titlen som Danmarks bedste business case til konferencen d. 3. november. 

Som du kan se i Bomaes nye kampagnevideo er virksomhedens navn en sammentrækning af bolig og mæglere, hvilket giver god mening, da Bomae er sat i verden for at hjælpe boligkøberne og ikke sælgerne. 

Bomae er derfor nomineret til Danmarks bedste business case, da virksomheden har det, vi vil kalde for ”kundens business case” – og hvad betyder det så egentlig? 

Helt enkelt er BoMae sat i verden for at sikre en bedre handel og i sidste ende, at køber får et bedre køb, alt sammen uden at køber ender med en endnu højere regning oven i selve boligkøbet. Bomae hjælper så at sige kunden med at realisere sine gevinster i form af sparring og forhandling med kunden og på vegne af kunden. Således skaber BoMae en merværdi for sine kunder – og det er ikke bare en salgsfloskel! 

Bomae formår i gennemsnit at forhandle afslag i prisen 30% bedre end hvad markedet generelt opnår – eller sagt mere simpelt: Hvis markedet har forhandlet 100.000 kr. i afslag på en bolig, så formår Bomae i gennemsnit at forhandle et afslag på 130.000 kr. udelukkende på boligens udbudspris. Samtidig sikrer Bomae også den bedst finansiering på selve boliglånet/købet, så kunden får den bedste handel hele vejen rundt.

BoMaes flotteste resultat – som de selv siger – ligger på 14,53% afslag i udbudsprisen på en bolig – og det må man da sige, er en gevinst, som kunden kan mærke. Der har altså vist sig at være en god business case i at realisere kundens gevinster og skabe en meget tydelig merværdi for kunden. 

Kender du en business case, som kan give Bomaes case kamp til stregen? Så skynd dig at nominér casen her inden d. 15. oktober. 

Vil du vide, hvem der vinder? Tilmeld dig selve konferencen lige her – det er gratis og online i år! 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Flere indlæg