Holger Brøns Jensen sætter fokus på Danmarks Bedste Business Case

Holger Brøns Jensen har mere end 20 års erfaring med IT i roller som CIO, Vice President og direktør på både kunde- og leverandørsiden. Idag arbejder han som CEO for Asseco Danmark, som er en del af Asseco Group, der i dag er Europa’s 6. største softwarevirksomhed.

Med sit sæde i juryen for Danmarks Bedste Business Case bringer han sine mange års erfaring i spil og kigger ikke kun efter, om den gode beskrevne business case har fulgt planen, men ser på intentionen bag samt hvordan man løbende har formodet at modne business casen og tilpasse den undervejs i forløbet, så de rigtige gevinster kan høstes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Flere indlæg

VANDVENDER vender vandet

Skybrudsventilen fra VandVender er en del af den bredere systemløsning, kaldet Lokal Afledning af Peaks (LAP). Idéen bag dette system er at nedsive eller tilbageholde skybrud på overfladen, så kloakken sikres jævnt flow – også under skybrud.

Læs mere »

MATER – Design er med i opløbet

Mater er kendt som boligmagasinernes kæledække, som har genoptaget god design eller designet deres egne møbler på egen arkitektstue. Bl.a. er deres møbler kendt fra bl.a. Lagkagehuset og Louisianna. Helt igennem lækkert.

Læs mere »