Vil du hjælpe os igen i år? Tid til undersøgelsen “Danskernes brug af business cases og gevinstrealisering”

Vil du hjælpe os i EPICO Management Consultants med at undersøge “Danskernes brug af business case og gevinstrealisering”?

For 9. år i træk gennemfører vi undersøgelsen “Danskernes brug af business case og gevinstrealisering”. Der har vi brug for jeres input, så vi håber I vil bruge 10 min. på denne undersøgelse.

Du vil naturligvis få undersøgelsen tilsendt, som tak for dit bidrag.Der bliver trukket lod om tre bøger (enten Mastering the Business Case eller Business Case 361) samt en billet til konferencen ”Danmarks bedste business case”. Du kan læse mere om konferencen her.

Du kan besvare spørgeskemaet her.

Du kan læse om de seneste års undersøgelse her.

Nogle af konklusioner fra de seneste år er:

  • at der ikke er tilstrækkelig fokus og ejerskab til gevinstrealisering i organisationen, hverken i topledelsen eller i linje-/forretningsledelsen.
  • at business casen ofte ikke er i overensstemmelse med forretningens/organisationens strategi
  • at virksomheder og organisationer mangler de rette målings- og opfølgningsværktøjer. Det giver problemer med målbarheden.
  • at der ofte er en mangelfuld overlevering af business casen fra projekt til drift, dvs. til forretnings-/linje-ledelsen.
  • at der mangler i et vist omfang en performance og resultatkultur, der kan hjælpe gevinstrealiseringen på vej i organisationer og virksomheder.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Flere indlæg